Tappat trycket

I natt så hade man fest en timme längre eller en timme kortare. Jag vet inte vilket och jag är inte i ett tillstånd att klura ut det. Vilket fall som helst så slutade "kvällen" klockan 06:30 på morgonen. Det borde räknas som lite mer än en helkväll. Min omtänksamma sambo Jim väckte mig klockan 10 på morgonen för frukost på Göta. Sambo? Jim? Har karln äntligen kommit ut ur garderoben? Det är närmare sanningen man kan tro. Jag har ännu inte konverterat till bajs-packare, men min sambo är på god väg.

När man träffar samma bög (en alldeles livs levande frisör-bög av högsta rang, ingen vanlig pubertal ploj-bög) på krogen två gånger så bör man för sin egen hälsa och bakteriekultur inte låssas stöta på honom. Åtminstone inte båda gångerna. Gör man detta och överkonsumerar alkohol så kan det leda till diabetes, gråt och ofrivilligt analsex. Jim hade ett ofattbart flyt denna gång och klarade sig med livhanken och mandomshinnan intakt. Tänk på detta... Flirta inte med riktiga bögar om du inte är beredd att ”backa upp”.


Förmiddagen flöt på över förväntan. Morgonpromenad i rask takt i bitande +1 graders kyla för att hämta reservnyckel efter en penibel utelåsning från lägenheten och lite svart-jobb. Allt gick bra fram till ca 12-tiden då det var dax för dagen-efter bajsningen. Detta brukar vara höjdpunkten i vanliga fall men denna gång resulterade det i total genomklappning. Allt tryck i hela systemet förlorades och det slutade med att jag satt skakande på en kontorsstol. Nästa gång kommer jag inte dumpa innan jag har täcke, kudde, dryck och förtäring inom armlängds avstånd.

/Kennü


Öl och bajs

Hade skoj igår. Blev till och med insläppt på Sundsvalls enda kårhus. Billig öl och fiiina ölglas, som med lite våld passade in i mitt byxben och nu återfinns i min samling.

Tack för en god kväll, juniorer.

bajs

/joel

Stackarn fick nog bajsa sten.

http://www.youtube.com/watch?v=wqQhQSbe6fw

Sten och bajs och röv och finnar. Good times!

/joel

SHOCK-site

OK. Om ni har sett goatse.cx och meatspin.com så kommer ni att gilla denna:

http://hai2u.com/

Bra skit

/Kennü

Så blir det chokladpudding sen, med BAJS!

Kvarteret skatan är fantastiskt.

Tack Boris för att du påminnde mig om detta.

http://www.youtube.com/watch?v=c0CWjpkNnEY


/Kennü

Hård helg

Mycket har hänt... Mycket är glömt... Mer skall glömmas och balansen skall återuppstå...

Livet som disco-drottning har börjat närma sig sin topp och den långa men snabba vägen mot avdankad gala-drottning närmar sig med stormsteg. Min glamourfaktor är inte lika hög i dag som den var i går och förrgår. I skrivande stund sitter jag ute i de (norrlänska mått mätt) glesa västgötaskogarna, på en toalett omgärdad av stanken. En produkt av fri bar, fritt sexuellt tänkande och osunt leverne i största allmänhet. Men jag skulle inte byta ut det mot allt snus i Vårgårda. Inte mot allt ovett i Grängsbo. Inte mot all hip-hop i Nacksta. Inte mot all.... Ni förstår säkert vad jag menar..

Den härliga dagen-efter-ångesten börjar ta form. Den stickande känslan av att vilja gå till Polisen och erkänna allt, bara för att bli av med det dåliga samvetet. Tyvärr så är inte vansinnigt uppträdande och vårdslöst alkoholintag inte olagligt rent legalt sett, så det enda sättet att bli av med ångesten är att vänta ut skiten och sedan göra samma "misstag" nästa helg. Eller så konverterar man till katolik. Ut och leva rövare, synda som hin håle själv, missbruka kvinnor och sprit för att sedan gå och bikta sig och få syndernas förlåtelse. En religion i min smak.

Nu skall jag masa mitt bleka bakfyllearsle till durschen och sedan gå ner på stan och köpa mig ett läskande fruset torskblock på pinne. Man är inte på västkusten för intet.

Smegma

/Kennü

Dammsugare och framtidsplaner

Igår fick jag ett samtal till min mobiltelefon. Det var en fd. kollega som undrade om han fick komma och dammsuga hos mig. Jag blev så förvirrad och bajsnödig så jag gick med på det. Kommer spela DLK's gamla hit "Dammsugarförsäljare Blues" som soundtrack medan han får städa.

På fredag skall bilen hämtas. Därmed kommer även ett smärre hembesök bedrivas, för att försäkra hälsostatus på släkt och vänner. 
Sen har vi ju Kennû också, som nog räknas som en hybrid i sammanhanget (vän/broder af brödraskapet blå analen). Honom hade jag tänkt gästa inom några veckor (beroende på när jag jobbar helg nästa gång). På vägen till Alingsås har jag skarpa planer på att stanna till i Gävle för att kidnappa en viss Olowz (samt ev. husgastar) för resesällskap.

Goda tider!

bajs
/joel

Bil eyy?

Det blev en Saab. Patriotiskt värre. Röd av årgång millenium. Bild kan tänkas dyka upp efter pimpning.


Baaaaajs!

/joel