Mitä Kuuluu

http://open.spotify.com/user/rompskagg/playlist/5nfrjpjRiA14pmCAInjDJA

// Kennü

Lapp-lisa

I dag var det en braaaaaa dag! Jag fick parkeringsböter!

Jag hade parkerat bilen på en stor parkering utanför en Supermarket i Mölndal för att jobba i en annan byggnad i närheten. De har precis gjort om parkeringen från en 2h parkering till en 1h kundparkering och det hade jag missat totalt.

När jag går över den gigantiska och nästan tomma parkeringsplatsen drygt en timme efter att tiden hade gått ut så ser jag på avstånd hur en äcklig lapplisa står och knappar på sin apparat och skall lappa min bil. Eftersom att jag är en mesig hälsing i grund och botten så vet jag att jag inte har "guts" att skälla ut den illvilliga keeeringen. När hon böjer sig fram och skall sätta fast böteslappen under min vindrutetorkare så trycker jag istället instinktivt på överfallslarms-knappen som sitter på min bilnyckel.Larmet sätter igång exakt samtidigt som hon nuddar vid min vinrutetorkare och lapp-kärringen flyger bort från bilen halft skrämd från vettet. Hennes böteslapps-makagrunk flyger i backen och batteri och plast flyger åt alla håll. Jag försöker hålla mig för skratt för att verka oskyldig medans jag asgarvar inombords. Jag viker mig av skratt bakom en skåpbil innan jag försiktigt smyger vidare förbi min bil och bort mot andra sidan av parkeringen.

Lapp-lisan börjar plocka upp delarna av sin trasiga apparat och inser rätt snabbt att hennes trakasserier är över för denna gång. Många av bilarna på parkeringen hade stått där längre än vad jag hade gjort, men de slapp nog böter denna gång. Förhoppningsvis var apparaten så pass trasig att hon inte fick ut mina böter, men troligtvis så har den förbannade apparaten internetuppkoppling och skickar min böter direkt.

Jävla Internet!

Men det var fan värt 400 spänn!

// Kennü