Mäktig jäsningsprocess

Öl och mat och öl till klockan alldeles för sent på en tisdagskväll leder till en mäktig jäsningsprocess i kistan. Detta har jag fått uppleva i morse. Dagenefter Öl-pruttar är ett fenomen som få kan förklara. Det som skiljer dem från vanliga pruttar är att man själv tycker att de luktar illa. Jag har lagt ett antal segdragna blöddriga pruttar som med största sannorlikhet lämmnar spår i kalsongerna. Dom inleds med en svidande känsla som mynnar ut i en varm gasridå som är så massiv och tät att man föreställer sig att den lägger sig som en tunn hinna på kringliggande möblemang och kollegor.

Det värsta med dagenefter pruttar är att det gör ont att hålla dem inne. Man kallsvettas lite och får en ihållande magknip. Självfallet så hade vi möte med en stor kund i ett tidigt stadium av samarbete klockan 09:00. Under denna period verkar gasproduktionen vara som störst. Magmisshandel på högnivå!

Efter samtal med
Erik så fastslog vi att ölpruttar är så massiva och påträngande att varje prutt skall betraktas som en egen livsform eller individ. Vi funderade på att namnge varje ölprutt med ett kvinnonamn i bokstavsordning, som man brukar göra med orkaner. Vi fick dock överge projektet då fröken Olinda smet ut mellan skinkorna. Alfabetet räcker helt enkels inte ens till en förmiddag. Vi kanske får namnge dom efter världens huvudstäder eller något.

Lev väl

Kennü

Skägg

Hypotes:
När håret på huvudet glesnar, så sjunker det ner genom kroppen och kommer ut ur arslet i form av rövragg.

Problem:
Kånkelbär i all ära, men man förlorar ca 20 minuter av sitt liv varje gång man bajsar. Att tvinna ut bajset ur rumpskägget är förvisso ett intresse stort nog att kallas hobby, men dock en tidsödande sådan. Speciellt när bajset (jag nämner det i bestämd form då jag anser att allt bajs igentligen hör ihop, men det är en annan historia) har en förmåga att vilja exkrementera precis när man är på väg att sätta sig i bilen på väg till jobbet. Detta resulterar i för sen ankomst, löneavdrag och allmän missär.

Lösning:
Skägg! Eftersom att jag är på ålderns rand, 25, och ännu ej blivit tunnhårig så hoppas jag att förbli detta till åtminstone 35 år. Därefter får jag cancer och håret strålas bort. Tills dess kommer min rikliga hårväxt + ett rejält rallarskägg bidra till en drastisk minskning i hårproduktion i de bakre regionerna. Dessutom är skägg attraktivt.

Kontenta:
Hår + Skägg = Attraktivt
Attraktiv = Bitches & ass
-------------------------------------
Röv - Rövragg = +20 min
+20 min = +Lön
+Lön = Pengar
Pengar = Bitches & ass
-------------------------------------
Skägg = -Gilette
-Gilette = +Pengar
Pengar = Bitches & ass
-------------------------------------
Bitches & ass + Bitches & ass + Bitches & ass = shitloads of Bitches & shitloads of ass

Summering:
Skägg och hår ger shitloads of Bitches & shitloads of ass.

En doktorsavhandling inom ämnet kommer att avläggas våren 2009 för de intresserade.

/Kennü

Hortömmning

Ola kan det där med prostatamassage.

GRILLA!

Då var det dags.. Sommarens första grillning. Sommar är det för att solen skiner, och grillning är det för att vi skall grilla.

Laddar med Thin Lizzy - Jailbreak och Turbonegro - Drenched in blood.


rock on


/joel

Vill inte

Jag inser mer och mer för varje dag att jag VILL INTE fylla 25. Eller bli äldre rent allmänt. Uscha.

Tur att min humor inte mognar i alla fall.

bajs på er

/joel

Edsbyn i ett nötskal

Det är lika varje gång.

Man träffar kompisar som fortfarande bor kvar.
Man tar nån öl.
Man går på "Bonden"
Man blir nerbrottad av perra z, efter att råkat nämna att man gillar
Pets...
Man tar nån öl till.
Man träffar massa roligt folk som man glömt bort att man saknat.

Home sweet home.
Hoppas det blir bastu med Kennü & Olowz ikväll.


/joel

Glad påsk

Nu skall jag hem till vår vackra dal och leva dåligt några dagar.


rock on

/joel

Bajsbil

Bilen full av bajs!

/joel


Ola & Potatisarna

Är sanningen sann, eller är detta ett fruktansvärt illdåd?

Jag fnittrade för mig själv när jag läste föregående inlägg av värddjuret (Joel) då hans text innehöll ordet "Ola" och även ordet "Potatisarna". Detta motiverade mig till att dundra superhit efter superhit med i rubriken nämnda band. Självklart var jag tvungen att googla på
"ola & potatisarna bajs" för att se om de hade någon låt med detta bruna exkrement i titeln. Självklart så träffade jag http://bajs.blogg.se/ på första placering och var tvungen att klicka på denna extremt frestande RUL*. Döm om min förvåning när jag såg denna kommentar!


Postat av: ola
Hej främling! kollade runt lite och ser att du gör lite reklam för oss... kommer en ny skiva i höst...ge mig en adress så ska du få ett exklusivt exemplar... Arbetsnamnet är Potatica...

Ha det bra!

Ola

2006-apr-10 @ 18:45:25

Min första tanke var att kontakta ärkemonark Ola och sno skivan av värddjuret (Joel) men efter som att jag redan är parasit (Kennü) i denna blogg, samt att Ola inte lämnade några kontaktuppgifter, så tog jag mitt förnuft till fånga.

Däremot så håller jag tummarna och filar på ett öppet brev till Ola & Co där jag, i egenskap av parasit till den stora marknadsföringsk(anal) som denna blogg är, kräver en låt (ev. nytt arbetsnamn på deras kommande skiva) med bajs i titeln. Detta för att ytterligare förstärka vår träffsäkerhet på valfritt sökord + bajs.

/Kennü
*Se förklaring av RUL på följande länk

Göteborg/Alingsås - the aftermath

Så är man hemma igen då efter en veckas semester på sydligare (men kalla) breddgrader. Det fanns ju inte ens snö där nere! U-land. Massa konstigt folk som sa gött mos och fesk. Potatisar överallt. Känns dock som jag kommer återvända någon gång, för att knäppa kort på Ola med kvisslan och Kenny med Herrgårn om inte annat.

bajs bajs

/joel

Bajs. Humor eller vetenskap?

Om man söker på Bajs på Google så kommer bajs.blogg.se endast på 96:e plats eller något. Förbryllande...

Söker man däremot på fakta om bajs, då kommer bajs.blogg.se överst. Kontentan av detta är att bajs.blogg.se inte alls är något sorts gömställe för pojkar som har fastnat i puberteten eller kiss och bajsåldern. Det är snarare en faktaspäckad informationssida för vilsna själar på internet som söker information och nya vinklar om detta underhållande men framförallt betydelsefulla ord och dess innebörd.

Hjärtligt välkommna till Institut Bajs. Mission to serve.

PS: Joel-med-magen var och hälsade på Ola-med-kvisslan i helgen. Jag hade nöjet att få ta del av honom också. Altså Joel.. Inte Ola. han kan jag få varje dag. Joel testade massagefotöljen på vårt kontor. Vi hittade en inställning som masserade rumpan. Joel beskrev det som att "Det känns som ett finger lyfter ena skinkan i taget". Han försökte förgäves flytta på sig så att "fingret" hamnade mellan skinkorna istället. Men jag misstänker att de sexuella funktionerna i maskinen är tillval. Uppgradering hägrar!

/Kennü


Ola med kvisslan

Nu ska jag och kenny iväg och käka flottyburgers hos Ola med kvisslan, Alingsås egen mackedonkman.

Namedropping

Som en sorts "tack för besöket" kommer här en bildversion av KungEriks namedropping.

carljan


och naturligtvis..


pekkaEnjoy, Erik.

Snart skall jag förflytta mig och mitt shoppingresultat till Alingsås. Action.


/joel

Live från Götet

Då sitter man här på Hisingen och väntar på grillspett.  Göteborg har hitills bevisat sig vara snöfriare, blåsigare och knasigare än det mer sobra mellannorrland.
Hälsar på min syster och göder henne med kyckling, fläskfile, guacamole och onyttigt leverne. I morgon blir den en runda ner på city, och på fredag lär det bli en tur upp till Alingsås för ytterligare ohälsosam samkväm med Kennü himself.


/joel

Köttdip och Göteborg

Uppfann en alldeles bra dip idag. Tacoköttfärs, hot salsa och lite kräm fräs. Nachochips och en pilsner till det så är man i goooolden.

Har nyss packat klart och laddat mp3spelaren. I morgon bitti bär det av mot sydligare breddgrader. Göteborg, humorns baksida om man får tro vissa. Tippar på att det kan bli skoj ändå.

/joel