Operation Glass-Bojkott fatalt misslyckad!

Förbannade sol!

Finns det något bra ord á la "Badjävlar" fast för glass-turister?

Jag har den stora olyckan att bo ovanpå Göteborgs till synes populäraste glasskiosk.

"Ap-trevligt"
 kanske den oeftertänksamme säger

"Stackars sate"
 kanske den säger som någon gång försökt få en parkeringsplats en solig dag utanför Göteborgs till synes populäraste glasskiosk.

Nu har jag bott två år ovanpå Göteborgs till synes populäraste glasskiosk, och av dessa två år så känns det som att jag har spenderat halva tiden att cirkulera runt och letat parkeringsplats.

Fram tills denna helgen så hade jag effektivt bojkottat glasskiosken av agg och hat mot deras parkeringstjuvande kunder. Men i helgen så blev jag tvingad och lockad av onda krafter att bryta min kyskhet. Det blev en Melon/Polka/Ägglikör- blandning i bägare. Jag övertalade mig själv att välja smaker som inte passar ihop, så att det skulle bli en äcklig blandning, men tyvärr så var det ap-gott.

Jag trodde att dammen var brusten och att jag nu skulle börja missbruka glass-kiosken som alla övriga "bad-jävlar", men det var en helt annat damm som brast. De färgglada kulorna kom ut i choklad-milkshake-form efter ca 20 minuter. Nästan samma effekt som när jag äter McDonalds mjukglass.

Nu när jag själv inte kan njuta av Göteborgs till synes populäraste glasskiosk så funderar jag att öppna en konkurrerande verksamhet där jag säljer hemmaproducerad chokladmilkshake. Förhoppningsvis så kommer mina kunder att associera området med min produkt istället för Göteborgs till synes populäraste glasskiosk, och därmed är parkeringsfrågan löst!

Succé!

// Kennü

Bajsporr kiss och sex! Om du läser detta så dör en reningsverksarbetare!


Lite lägre odds...

Grattis på födelsedagen Joel!
Du får min bil i present!

Pruttomobilen
Tackar Markus ödmujkast för bilden

Nästan lika festlig som
"Vad är oddsen?"

PS:
Bättre nödig än onödig
Bättre överviktig än skitviktig
Bättre rektum än eroticum

// Kennü


Chris de Kök

Joel... Du ser ut som Chris de Kök på bilden.
// Kennü

Porr!

Jag har en granne...

Ska jag vara ärlig så har jag flera grannar, men en av dem urskiljer sig på ett pikant sätt.

I ett gammalt hus med trä- och gipsväggar så dämpas inte ljudet av andras förehavanden särskilt väl. Man kan utan svårigheter urskilja den äldre prudentlige herren, i lägenheten bredvid, sjunga i duschen, eller höra hur estet/bohem paret ovanför spelar gitarr och sjunger gamla progg-dängor.


Dessa två inslag är tämligen överkomliga. Det som dock börjar bli smått påfrestande är ljuden som sipprar igenom från grannen som har sitt vardagsrum vägg i vägg till mitt. Han verkar komma hem 30 minuter efter mig på dagarna och det första han gör klockan 18:00 är att slå på porr på hög volym. Porren är påslagen i ca 30-40 minuter varje dag vid samma tidpunkt. Efter denna period kommer porren slumpvis utspritt på dygnet.


Jag kommer hem från krogen klockan 05:00 på natten.  Porr... Kliver upp klockan 06:00 på en lördagsmorgon för att åka på svensexa. Porr... Åker hem och käkar lunch klockan 12 på dagen.  Porr... Masar mig upp ur sängen klockan 2 på eftermiddagen till ljudet av hård och skrikig. Porr... Klockan 18:00 Söndag under väntan på att EM-fotboll skall börja. Porr... Porr... Porr


I går kom jag på mig själv med att digga en sliskig porr-bossa medan jag diskade.


I dag var jag något försenad hem från jobbet och mötte min granne utanför dörren. Jag hade föreställt mig en halvfet 40-åring med en flottig kamma-över-flinten frisyr, men sanningen var att han såg ut som en helt vanlig människa. Han hade varken överdrivet stor biceps på högerarmen eller hår i handflatan, och av kroppshållningen att döma så verkade heller inte ryggmärgen tagit någon skada.

Jag inbillade mig dock en stark doft av säd när han öppnade dörren till lägenheten, men så här i efterhand så var det nog snarare mitt sinne som fabricerade doften för att tillmötesgå mina förväntningar.


För min del får han gärna se på porr hur ofta han vill, men det kan bli lätt pinsamt när man får besök. Häromdagen hade jag en kvinnlig barndomskamrat på besök i lägenheten. Strax innan vi skulle lämna lägenheten så drog så klart mr. Wank igång en extra skrikig (möjligtvis anal, kanske smisk) porris på hög volym.


Nu kommer troligtvis min barndomskamrat för evigt att förknippa den tidigare oskyldige 6 årige Kennü med tysk hårdporr.

Sprut och slut

// Kennü

Just ja.. I dag bytte jag sump-påsen på kaffemaskinen på jobbet. Sumpen var blöt och tung och såg ut som bajs. Jag var tvungen att stoppa ner handen och känna efter lite, men till min stora besvikelse så var konsistensen långt ifrån autentisk. När min chef kom in i köket och såg min entusiasm så gick dialogen så här:

- Chef:      Rätt mycket sump
- Kennü:   Mmmmm
- Chef:      Barn tycker att "mycket" är roligt
- Kennü:   Mmmmm
- Chef:      Oavsätt om det är Godis, Kapsyler eller.... kaffesump
- Kennü:   Det ser ut som bajs
- Chef:      *Suck*    Barn gillar bajs också

Jag hoppas på löneförhöjning


En hjälte

Starkt jobbat!


bra skit!

/joel