En väldig neger gick i land ....

http://bajs.blogg.se/2006/september/har-kommer-texten-sa-alla-kan-sjunga-med.html

Go knugen, it's your birthday

Näää det äre inte. Men glocalnet har köpt Spray. Och Telenor äger glocalnet. Man kan säga att jag arbetar åt norska staten nu, fast ändå inte.

Nu ska jag bajsa sen dricka lite mer pirat-rom. Som cd-rom fast man blir yr av det.

bajs

/joel

BajsMSN - Fast roligt

En vis man sade en gång att datorer är byggda för att strula. Det kan i många fall vara helt sant. Men ibland är det just det som är charmen med datorer. Speciellt när MSN flippar ur och tycker att samtliga kontakter i min lista loggar in och ut 20 ggr på 30 sekunder. Det var roligt att häpen sitta och kolla hur XXX precis har loggat in och det fullkommligt sprutade fönster på skärmen.

Kändes som taget ur en fräsig actionrulle där en datahacker bryter sig in i ett system och fönster ploppar upp överallt. Jag hade tyvärr bara en skärm. Hade jag haft sju eller fler skärmar så hade det blivit riktig Sawfish känsla över det hela.

Oj.. Fan.. Jag är nörd... Nu måste jag sluta skriva innan jag forserat alla tvivel!
BajsMSN - Fast rolig

/Kennü

sova

sova

Som synes var jag och Lars lite trötta när vi kom hem inatt...

/joel

BAJS.blogg.se

Sådärja! Tack vare ett lån från Kött så kan jag nu trådlöst och smärtfritt blogga medan jag bajsar. Som jag gör i skrivande stund. 3 avlånga mörkingar av skiftande konsistens blev resultatet. Önskar att det verkligen fanns ett doft-plugin så man kunde sprida all kärlek.

Gonatt

/joel

Guitar Hero

Helt sjukt roligt spel. Har lite ont i en par fingrar till och med. Bajsade på jobbet igår. Tog bara 04:38 enligt paustimern på jobbdatorn./joel

Första intrycket

Idag hände något spännande. Man bildar en uppfattning av en person första gången man träffar dem. Oavsätt vad folk säger, så stämmer det ganska ofta att man har bedömt dem rätt. Och har man inte det, så biter man sig fast vid det första intrycket.

Som med Joel till exempel. Första gången jag träffade honom så trodde jag att han var normal. Jag biter mig fast vid detta intryck trots att han har bevisat motsatsen nästan dagligen.

Med så kom undantaget som bekräftade regeln...

Var hos en kund och låssades veta vad jag höll på med. IT-Chefen som jag brukar ha kontakt med var inte där för dagen så jag pratade med en ekonomi-chef-gubbe istället. En äldre herre med proper kostymklädsel och som artikulerade när han talade. Det där är en seriös gubbe som man inte skojar med bestämde jag och lade på min allra seriösaste roll. (Det finns en sådan djupt där inne).

Plötsligt ringer hans telefon... Den seriösa kostymsnubben ville sjunka genom golvet och en lätt rodnad sprids över hans ansikte. Han hade Boten Anna som ringsignal... Han mumlade något om att en kollega hade bytt hans ringsignal och han visste inte hur man bytte tillbaka. -"Du är ju en sån Data-kille, kan du inte hjälpa mig att byta tillbaka till min gamla signal?". -"Visst..." skrockade jag och tog hans telefon.

Började rota runt i hans nya P990i med massor av fräcka funktioner som gubben aldrig kommer att använda. När jag kom till listan med ringsingaler så frågade jag vilken låt han ville ha.

Så dyker den plötsligt upp... Låten... Jag garvade så att jag var på gränsen till att bryta ihop!
Den seriösa Kostym-herrn hade Neger Joe! som ringsignal. Han började sjunga och kunde alla verser och klämde i ordenligt på refrängen.

Hyffsad missbedömning. När jag blir 55+ så skall jag också ha Neger Joe som ringsignal.

/Kennü

Vinter

Komponerade just precis en vinterdikt:
Snö snö snö överallt. Gul snö på vissa ställen.

/joel