Skogen goes cyberspace

Så sitter man då här mitt i skogen. Grängsbo, home sweet home.
Inget direkt speciellt med det, förutom då det faktum att man nu kan bruka en såkallad höghastighetsanslutning till internet här. Känns som om det var igår vi fick asfalt (eller asfalt-lookalike) på vägen i byn, och nu detta.
Nu är det ju bara en 0.5's ADSL men endå. Det är fränt, men samtidigt skrämmande. När jag blir stor ska jag nog flytta ut i skogen på riktigt, där ingen ny teknik kan hitta mig. Som
Ludde


/joel

Roligt.

Sitter och fikar kaffe och munk. Mums. Fjällan borta, så man kan pruppa bäst man vill. Som The Hellmyers vänner. Nakna i mörkret, eldar prupp och skrattar. Varför fick inte jag vara med?

SNEL HEST

/joel

EXTRA EXTRA!

AFTONBLADET AVSLÖJAR BAJS-SKANDAL!

Internet

Internet är en kass trend, som borde stoppas. Har idag hjälp (eller i alla fall försökt hjälpa) minst tio (10) personer födda på 1920-talet att använda internet. Fränt på sätt och vis, men kan inte PRO ordna fler kurser inom området istället?

rock on

/joel

Veckans filmtips

Känner mig tvingad att rekommendera Kiss Kiss Bang Bang.  Alldeles bra.


kiss kiss bang bang/joel

Pryl

Idag fick jag en pryl. Alltid skoj. En bra pryl dessutom. Tack Therese som gav mig denna som avskedspresent, eftersom jag tydligen varit hjälpsam på jobbet (hon som slutar, inte jag).


Snart har jag min första 2dagars helg på länge. Intressant. Tror det lutar åt ett Lost-maraton. Ligger lite efter i den serien.

För övrigt anser jag att säsong 5 av Scrubs håller stilen. Lite mer Bob Kelso bara så...


/joel


6 år

Starkt jobbat av mig och min bättre hälft, eyy?

/joel