182,5 dagar, eller precis ett halvår kvar..

I dag har jag inte räknat ut, men uppskattar att det är ett halvår kvar tills jag fyller år. Om någon har lust och tid så kan dom/denne roa sig med att kontrollera om jag har rätt. Det vore fantastiskt. Klockan är 12:00 den 30:e januari. Är det 182,5 dagar kvar till 21:a juli?

Isåfall är det bara 182,5 dagar tills vi får äta tårta igen Joel.

/Kennü

Födelsedag 2005
                                                            Joel & Kennü, Kennüs Födelsedag 2005

tokigt

Ska se The Crow nu. Inget konstigt med det kanske ni tycker, men pass på! Detta är nämligen första gången jag ser denna film. Skapligt efterblivet va?

rock on

/joel

Kasta pil

Uppfann ett nytt spel i helgen. Man behöver en piltavla, 3 pilar och några motspelare. Spelet kallas "röv". Om man missar tavlan får man straffet "rövdoning", eller "rövdöning" på edsbymål.

Funderar på om jag ska orka skriva ner alla regler och lägga upp det här. Perfekt spel om man vill spela typ ölpoker, men bara har en piltavla.


poo?


rock on

/joel

Tack Manligt Initiativ!

Livet har helt plötsligt blivit lite enklare. Tillvaron har fått en liten guldkant. Det bra har blivit lite bättre. Mobiliteten har förvärvat komfort!

Mitt arsle tackar Manligt Initiativ!

Förövrigt så är spökskita ett bra uttryck. Spökskita förekommer ofta på industrier såsom Nefab där en anställd, ofta i produktionen går och "skiter" i en timme eller två tillsammans med en valfri kvällsblaska. En mordernare version av spökskita är när en IT-tekniker (eller annan administrativ personal) går på muggen med sin laptop och WLAN och surfar bort en timme eller två. Jag tar självfallet avstånd till alla dessa företeelser men skulle vilja ha hjälp med ett litet mordernare namn för denna typ av aktiviteter. Alla förslag välkommnas varmt i kommentarer.

Som man bäddar får man sitta.
Peace out

Kennü

Nya terroristhot!

TjoKapsejs! Mr Bajs har ej bytt lösenord sen mitt gästinlägg så jag utnyttjar denna k(anal) att varna världen innan det är för sent!

Efter att ha läst en fantastisk fight i 32 ronder mellan
Hurra-bloggen och halva sveriges kajalsminkade melankolsvåra hatavärlden Kent-fans, så har jag kommit till insikt.

Jag citerar Aftonbladet, som citerar Sydsvenskan, som citerar Klas Bergenstrand, som är säpochef, som uttalar sig angående nya potentiella Terroristgrupper:

"Och det är inte de etablerade nätverken som utgör störst risk när det gäller terrordåd, säger Bergenstrand till Sydsvenskan.
  – Det är andra personer som vi ännu inte sett. De personerna ska vi hitta, kartlägga och analysera
."

Banne mig om man inte kan höra en av snorungarna i barnkören rabbla instruktioner om hur man bygger om sin ipod till ett massförstörelsevapen när man spelar "de som försvann" baklänges.

Kom ihåg att ni hörde det här först. Jag kan se framför mig när Aftonbladet citerar Sydsvenskan, som citerar Säpo som citerar bajs.blogg.se om hur det makabra terroristdådet mot Sibylla Månkarbo förutsågs långt innan det hände (Mitt eget antagande att Kent-fans i denna kategori även är veganer)

Cencurrisken på detta inlägg är överhängande då redaktören och förvaltaren, mr klös själv är en del av den svarta massan.

Lev väl!

Kennü

Mittiskogenblogg
Så ser det ut där jag just nu sitter. Hemma. Det riktiga hemma. Mitt i hälsingeskogarna. Mer snö nu än på bilden dock. Snart bär det iväg till stora Edsbyn. Skall umgås med random drägg (Tony Toaster och Belir).

rock on

/joel

Kära bloggbok....

Mitt själv är galet nöjdt. Mitt veckade Joels när han sovade. Klockat varde klockan nio. Hoho!

Jag är lite nervös så jag tappar all känsla för meningsbyggnad och gramatik. Jag har fått den stora äran att Blogga i en av Sveriges största, mest uppmärksammade och omdiskuterade Blogg. Bajs!

Min första kontakt med bajs.blogg.se var genom text-tv under kontaktannonser/män söker män. Halkade in dit av en ren slump när jag råkade slå in 580 på tv4's textv. Av en händelse råkade jag av misstag att slå nummret i en av annonserna och kom i kontakt med Joel. Det kan låta skrytsamt att säga att jag inledde ett förhållande med en av sveriges mest kända bloggare, men jag är rädd att så är fallet.

Eller inte...

Jag och Joel träffades igentligen redan i högstadiet och från dag ett drogs vi samman av ett genemsamt intresse för detta underhållande, bruna exkrement på fyra bokstäver. Och på den vägen är det...

Haha! Erik Drakenfisk skulle precis tömma soptunnan på kontoret. I botten av soptunnan låg det ett 4 cm tjockt tonertäcke. Skrivartoner till laserskrivare (reds. anm). När Erik vände på soptunnan så blev det ett härligt damm-moln. Små anekdoter som ger vardagen guldkant. Denne Erik har förövrigt kommit in i en anarkistisk fas och vill bryta lagar. Han bär inte pistol, snattar eller något annat normalt. Nej.. Han bär omkring på ett paket
illegal torsk. Man beräknade att 33% av fisket i Barenshav mellan Ryssland och Norge är illegal. Denna kommer sedan via en grossist i Danmark in i Sverige och vidare ner i AnarkEriks ficka. Skrämmande. En annan illegal torsk.

Tjing! --Kennü

Gästbloggare

Kennü ringde just och väckte mig, ville gästblogga här.

Kör hårt.

sjab

/joel

Finns inget som heter dagens låt,

Men om det fanns, skulle det vara Millencolin - Vulcan Ears.

Eller ja, i alla fall timmens låt. Melack är bättre om man ska lyssna på sånt där Örebroskrammel. Och det ska man.

Med i leken

Hugaligen, nu var det ett bra tag sen jag bloggilurade. Har liksom vart hemma över jul och slappat etc. Fipplat klart med datorn har jag också gjort, så den fungerar (knack). Hade mig en bra jul. Träffade en del gamla vänner, och fick mig en bordsgrill. Bra skit.

Nu måste jag städa så det blir fint till veckans inneboende (jo det är sant, vi ska ha en sådan).

Bandy idag på svt24.

rock on

/joel