Tärningen är trashad

Vinst mot alfta-ambassaden i hold'em i lördags. Storseger med Lillmyrs i pro evolution soccer (mot Stormyrs, Kris och Pelé). Som om inte det vore bra nog... igår gick beställnignen till datorbutiken. Opteron 146'an fanns dock ej på lager, så kanske måste vänta ett tag på prylarna. Struntade i grafikkort också, får köra med mitt gamla Geforce 4 tills jag har råd med enn fint/priserna sjunker =)

Ojj vad förvirrande det är att blogga och jobba samtidigt. Ursäkta.


/joel

Oops I did it again

Så bloggar man från jobbet igen. Trevlig ovana. Fredag. Jobbar kväll. Blääää. Ledig i helgen dock. Finns risk för äventyr på Red Rock med Ampe

Nåja, dags att slita för fikat!

Jag säger som Persson:
"...när det enda som växer är kyrkogår'n."

Pausblogg

Börjar bli grym på att jobba och göra andra saker samtidigt nu. Känns som jag kan lösa alla ADSL-relaterade problem i sömnen, med förbundna ögon och en död kakadua i munnen. Nåja, åter till kaffet.

and the beat goes on...


Lunchblogg

Nyäten och glad. Gratis SMS med telia idag. Skoj. 7 minuter kvar tills jag måste utstå extrem tortyr i form av kunder. Dags att ta en powernap och busa med kollegorna.

pis autt

Fippel & Doningar del 2

En kille på jobbet tipsade om ett fränt grafikkort på datorbutiken.. så nu blir det nog beställning därifrån istället. Snarast! Man kan väl knappt leva utan att kunna spela riktiga spel? Eller?

MvH
F2

Fippel & Doningar

Nu är det nära. Lön på fredag, som ser ut att bli lite högre än förväntat. Till veckan blir det nog till att lägga beställning på komplett. Fast grafikkortet jag siktar på fanns ej i lagr nu. Synd. Vill ju ha en dator att fippla och dona med snarast.

Nåja, tillsvidare kan man roa sig med att jobba. Och blogga från jobbet. På arbetstid (fast jag har rast nu).

BajsMartin tyckte att jag skulle blogga om mina toalettbesök. Moget. Bra idé tänkte jag genast. Kan hända att det kommer i framtiden, håll ett öga oppet (ej det bruna).


tjo flöjt

/joel

Sportbar eyy?

Var ut med Köttmannen, Pelémannen, Polismannen och senare Das Slangeman. O'learys. Slapp själv hamna på bild. Köttmannen lyckades dock ej gömma sig.  Busted!

Nu skall jag till och svulsta i mig kycklingenchiladas. MmmmmmmmMmmm DROOOOL. Blev en KEBAB inatt också.. SPRUUUUTKEBAB.

Jag råkade sjunga på ICA idag också.. pinsamt.

Det går bra för laget med stort iii.

rock on

/joel

Kaffe

Kaffe är mumsich. Jobbat kväll så jag missat Lost. Får väl göra som andra vildar och laddda hem då. Makalöst bra serie. På tal om serie, kom just på att jag ej sett senaste south park. Skall genast ågärda detta.

rock on

/joel

Mitt i jobbet-blogg

Ber om ursäkt för att jag slappat med bloggandet, beror mest på att jag varit sjuk. Alldeles för sjuk. Har inte råd med det, så nu sitter jag på jobbet med pulserande huvudverk och blodsmak i halsen. Fräsigt.

Tiden går fort. Längtar efter snö nu. Och annandagsderby. Och efter löning, så jag äntligen kan köpa dator.

Nu måste jag jobba igen. Hela helgen ska jag jobba också. Hugaligen.

puss and kräm

/joel 

Hurra!

http://hurra.blogg.se

Då har man då mött dem. Kisspojkarna. Fränt.

En generellt misslyckad kväll, då min huvudvärk från gårdagen ej gav med sig trots åtskilliga öl, så jag fick vifta med vita flaggan och åka hem. Nu blir det väl sängen.
Usch vilket slöseri med helg och öl.

God Natt!

/joel

Poker och dass

Var hos bajsMartin (ulva.blogg.se) igår och spelade poker. Trevligt.
Lyckades åka ut relativt omgående i första spelet, då jag kännde att x-box och öl i losers lounge lockade efter ett hårt skift på fabriken.
Det gick dock ej så bra att spela x-box. Martins välpolerade pojkvänner ljög och påstod sig aldrig ha spelat x-box. Det hade dom visst gjort. Massor. Speciellt Top Spin. Jag blev utnämnd till fitt-n00b. Trevligt.

Det blev dock en omgång poker till, där jag lyckades att inte vinna i en enormt spännande heads up fylld av dass och bluff. Jag gick i alla fall jämt upp. Trevligt.

Nu ska jag kolla upp datordelar som jag blev tipsad om igår. Eller var det också en dassbluff? Omöjligt, JAG stod ju för ALLA dassbluffar.


Hejda

/joel

Klent byggd och mentalt ofullständig..

..samt lat när det gäller att blogga. Har visserligen inte gjort mycke mer än att jobba senaste tiden. Eller jo, var ju hemm till "byn" i helgen. Trevligt.
Bollnäs lyckades vinna World Cup (final mot Esbyn). Inte fullt så trevligt, men rödblå spelade inte sådär jättebra, så det var faktiskt ganska rättvist.

Tror jag bryter ihopp på jobbet snart. Att snacka med tekniskt handikappade gaphalsar hela dagarna går väl an, men den totala avsaknade av regelbundenhet i schemat kan få den bäste att bli virrig. Tror inte jag haft några veckor som liknat varandra hitills. Känns som att de som lägger våra scheman mest kastar dart om saken, eller använder en frän c++ randomizer grejj som "en datakille" snickrat ihop på sin komvux-kurs.

Vad säger man? Bajs?

Yes, Bajs Indeed!


/joel