Satan får inte bajsa på Jesus i Linköping

Saxat från corren.se:

"Linköpings kommun har censurerat en affisch för en punkfestival på Skylten. Orsaken är enligt Stina Bond, chef för kommunens ungdoms-verksamhet, att det är många som hört av sig och tyckt att affischen är oerhört kränkande.


Den censurerade affischen visar en satansfigur som bajsar i huvudet på Jesus som hänger på
ett kors.


Det är musikföreningen Alternativt kulturcentrum, kort och gott AKC Skylten, som under parollen "Punx against christ!" arrangerar en punkfestival i slutet av mars.


 

image71


- Affischen passar inte i ett offentligt hus som betalas med skattemedel, där ska man inte behöva få något sådant i ansiktet, säger Stina Bond.

Kaj Sivervik, aktiv i AKC Skylten, tycker att censuren är väldigt märklig.

- Affischer är precis som mycket annan verksamhet på Skylten konst och då är det konstigt att kommunen går in och säger ifrån, oavsett vad det är på affischen.


Vad vill ni säga med affischen?

- Tanken var att se vad som skulle hända. Okej, det kanske inte ser ut som det mest seriösa inlägget i debatten om Muhammedbilderna, men det är väldigt intressant att se hur folk å ena sidan kan säga att det råder yttrandefrihet och å andra sidan säga sig bli kränka, säger Kaj Sivervik."

Vidare så jämnställs denna diskussion med Muhammed-teckningarna, men jag kan verkligen inte se likheten. Att bli tecknad som en hund eller med en bomb på skallen kanske är aningen kränkande, men att bli bajsad på huvudet uppfattas i vissa kretsar som en sexuell handling.

Jag vill hellre likna det lite som en fredsvädjan mellan Jesus och Satan. Lite som "East coast - West coast, Go together" som mina homeies "over there" brukar säga.

Eller som det välkända faktum som står mellan kvinnor och män "Vi har inte samma åsikter, men vi kan ha sex endå"

Jag blev inspirerad och konstnärade ihop min egen kärleksförklaring:
image72


Men får Kennü bajsa på Omar och Olowz?
Till helgen får vi se om någon erotisk laddning kan uppstå

// Kennü

Bolibompa is the shit!Jag börjar se ett mönster. Det är bara barnprogram i statlig TV som innehåller bajs. Hade det inte varit för att Mackan & Erik hade ett program med bajs-tema på 6:an, så skulle man kunna tro att bajs är för omogna människor.

// Kennü

Hjälp! Jag kan inte sluta sortera bajs!

Jag är fast!

Joel.... Jag skulle ju sova!


http://www.kpwebben.nu/spel/sortera-bajs/


// Kennü

Fladderpuppa

Kennü påpekade just att man får 0 träffar om man googlar på fladderpuppa. Det skall strax vara åtgärdat.Här kan man dock se att google varit medveten om problemet och presenterar ett nästan lika festligt ord som alternativ. Dock riktat till de yngre förmågorna om man orkar läsa mer om fenomenet fladderpadda. Vilket jag inte orkar. Jag tänker tro att fladderpadda betyder trasig ballongknut.

För övrigt får man fortfarande träff på Courtney Cox då man söker bajs på imdb.com

/joel