Människor och andra människor och bajs

Det finns människor.. också finns det människor. Vissa av alla dessa människor har jag svårt att förstå.

De som sällar sig till skaran människor som jag inte riktigt förstår är de som inte kan finna harmonin att under längre perioder befinna sig på dass. Dessa människor spenderar knappt 5 minuter på ringen innan de är färdiga. Jag undrar ibland hur de hinner torka sig.

Jag kan se framför mig hur de stressar in på dass, hissar ner brallorna samtidigt som skinkorna är på väg ner mot porslinet. Precis när dom nuddar ringen så skickar dom iväg en hård torped som med ett väsande klyver vattenytan. Den nedåtgående rörelsen förbyts mot en uppåtgående samtidigt som vänster hand drar upp byxorna och högerhand, som redan under nerstigningen har greppat pappret, drar ett snabbt svep över krysset. Medan vänster hand fipplar med skärpet så har höger hand kastat pappret och spolat. Snabbt, effektivt och totalt känslokallt.

Dessa personer har slaktat den unika händelse som bajsandet egentligen är. De ser på bajsning som en helt vanlig kroppsfunktion, såsom andning, sömn och kräkfylla. Att veta vad dessa personer går miste om är tragiskt, men de kan bara skylla sig själva eller på dålig uppfostran.

Personer som inte tar sig tid på toaletten är samma personer som är rädda att plumset skall höras. Varje erfaren lång-bajsare känner till hemligheten och vikten av ett väl genomtänkt grundarbete i form av papper i botten av skålen. Genom många års träning så lär man sig den svåra balansgången mellan att bygga ett effektivt vatten-stänks/ljud-lås och att fatalt misslyckas och därmed skapa ett svårforcerat toalettstopp mellan ditt bajs och friheten i avloppet.

Om jag spenderar under 30 minuter i min egen odör så kan jag lätt känna mig som en bakvänd bulemiker, eller hets-bajsare om du vill.

Ibland kan man få tykna kommentarer efter att man har ockuperat den bästa jobbtoan under en längre period.
- "Vaffan, sket du eller drog du i schnabeln?"
- "Skiten måste torka fast och dingla i raggen när du sitter så där länge"
- "Du får trycka på larmknappen när du har fastnat"

Dessa kommentarer sårar mig inte så mycket då jag vet vad som frammanar deras agg. På det andra dasset finns nämligen bara Cap & Design och andra fjolltidningar att läsa, medan på tekniktoan (den bästa) finns Slitz och Café, Gadgets, Teknikens värld och M3!

För på dass skall man förkovra sig i div. lektyr såsom Fantomen (Sjulsbo utedass), MAD (Peters finest), Svensk Golf (Kongos mys-toa med trätrall och levand ljus) eller en klassiker... DN på Max i Lerum.

Jag har nog spenderat mer tid på dass än i restaurangen på Max. DN + bilagor är inget man plöjer igenom på en sprutbajs som man säger. Har blivit lite tradition att svänga in på en burgare och en rejäl klossning på väg till Alingsås.

Ev. tips på toalettaktiviteter till stressbajsare som vill konvertera lämnas mot betalning. Delar med mig av några freebees
Wifi, Tidningar, Böcker (för helger) eller att icket underskattas, mobilspel.

Auf!

//Kennü


Fuldesign.se = Lite Håmo, men Köng!


Finns även något för er antibajs pacifister