Tintin

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wennerholm/article1504927.ab

"Brynäs tränare Oof Östblom är faktiskt ruggigt lik Tintin.

Lika som bär, nästan.

Intressant då Leffe Boork påminner en hel del om kapten Haddock."

Hahah! Den gamle kiss och bajs slampan till skit "journalist" Mats Wennerholm* lyckas med konststycket att vara rolig och för en gångs skull ha rätt! Det är på denna nivån han skall skriva. För på hockey-sidan har han inte speciellt bra koll.

// Kennü

* Mats är en utpräglad Brynäs-hatare, därav detta agg från undertecknad


Absolutely no bubble in technology! (nördhumor)

http://www.youtube.com/watch?v=dr3qPRAAnOg

Tur man valde rätt bransch


/Kennü

Julkort!

För er andra som inte heller har några vänner att skicka julkort till har jag ett litet pyssel som ni kan förnöja vardagen med och i längden förhoppningsvis spara några träd.

Trots min fina
Kött-designade "Reklam och Frälsning undanbedes"-skylt så dräller det in reklam i holken. Oftast är det adresserad reklam från företag som vill att jag skall låna pengar av dom till 30% ränta. Hur fan visste dom att jag var fattig och desperat? Det är för mig en gåta. Dessa företag (ca 4 i månaden) skickar med för-adresserade kuvert med betalt porto. Detta för att man skall kunna skicka in kontraktet där man säljer sin själ och allt hopp om framtida ekonomi utan inblandning av sociala.

Efter några månader börjar jag bli måttligt trött på denna direktreklam och förra månaden inledde jag operation "BOUNCE"  (Brev Och kUpoNger skiCkas tEbax). Jag satte mig helt enkelt ner och klippte ut massor av kuponger från Coop och El-giganten tidningarna, som tydligen inte klassas som reklam då utdelaren petade in dessa tryckverk ca 2cm nedanför min fina anti -reklam och frälsning-skylt. Sedan stoppade jag ner dessa kuponger i de för-adresserade kuverten och lade dom därefter på lådan med ett stort leende på läpparna.

Förra månaden skickade jag 4 brev med "oslagbara erbjudanden" till mina fina vänner Lånebolagen som tack för de "oslagbara erbjudanden" jag fick av dem. Denna månad gick det 5! Nu sitter jag här och myser, dels för att jag kände mig väldigt julpysslig när jag satt här och klippte ut kupongerna, och dels för att jag kan se framför mig hur en exalterad anställd på Lånebolaget äntligen får en "beställning", och hur lycklig han/hon blir av mina fina erbjudanden.

À la carte och på återseende

/Kennü