Midsommar

Om det här är mitten på sommarn så äre vinter nästa vecka. Fullt ös igår.

bajs

/joel

Räcerbajs/Häxkonster

Jag har haft en förbryllande mag-och-tarm-upplevelse under 3 dagar och två nätter.

Tänk dig att du helt plötsligt byter ut alla matsmältningsorgan i kroppen till en brant vattenrutchbana med vatten taget direkt från den bruna heliga floden Ganges. Den upplevelsen har jag haft rent metaforiskt.

Natten mot måndagen klockan 03:15 skedde förvandlingen. Yrvaken sprintade jag som Ben Johnson mot toaletten med rectum spänd till bristningsgränsen. Till min stora förtvivlan hade man tydligen möblerat om vår övervåning och placerat en bärande vägg precis i min färdväg.

Det hade kunnat sluta i missär och evig förnedran över att ha besudlat mig själv liggandes på golvet om det inte varit för Engberg. Tack vare hans tips om rumpknipövningar a'la Claude Van Damme så kunde mina vältränade stjerthalvor hålla fördämmningarna. Yrvaken med lätt hjärnskakning så upplevde jag en orgasmliknande tarmtömmning. Ordspråket "Den som tycker att sex är skönare än att bajsa har aldrig varit riktigt skitnödig" har aldrig tidigare haft en så träffande innebörd.

De kommande dagarna var en.. intressant upplevelse. Jag tror att jag tog rekord i att förpassa materia från mun till toalett. Jag hade lika gärna kunnat skrapat ner maten direkt i muggen. Jag var som en stor färgmaskin/apelsinpress. In med färgglada födoämnen och ut med en brun juice, allt på några få minuter. Undrar var all vätska kom ifrån?

Jag tog mitt förnuft till fånga och gick till hälsocentralen som påstod att jag hade fått en tarmbakterie(?). Först kom lättnaden. Jag trodde att de skulle skylla på bajsmissbruk p.g.a. mina nöjesbajs-sessioner. Sen kom förtvivlan när jag fick reda på att jag skulle få pencillin. Jag har inte käkat pencillin sedan jag var liten och då var det en gräslig flytande historia med banansmak. Denna gång fick jag dock två små piller.

Nu har jag inte bajsat på nästan ett dygn! Detta kan bara förklaras som häxkonst. Jag funderar starkt på att köpa ut dessa piller och peta ner i bensintanken på bilen så att även denne får behålla all bensin jag matar den med.

/Kennü

Då var det slut på det roliga

ding 25

/joel

Jovars

Det gick ju vägen till slut. Känns inte alls orginellt att nämna fotboll just nu, så jag söker mig vidare till andra ämnen. Som fiske. I morgon bär det nämligen av hemöver.  Skall fira slutet på min ungdom, samt bedriva så mycket fiske jag hinnner med. En traditionell gäddjakt på Grängen, och förhoppningsvis även en raid på harr och öring i Voxnan med omnejd.

Men just nu ska jag bajsa. Gonatt

/joel

Sveriges tillförlitliga media

Expressen:

Anders Svensson tar plats - igen

BERLIN. Andreas Isaksson är tillbaka i målet.
Dessutom kan Anders Svensson - enligt uppgifter till SPORT-Expressen sent i natt - få förnyat förtroende mot Paraguay.
- Han brinner av lust att få visa vad han går för, säger en källa med god insyn i landslaget.Aftonbladet:

ORDERN: IN OCH SKJUT!

Kim: När man väl träffar blir det bra fräs
BERLIN.
Det är skarpt läge mot Paraguay i kväll.
  Då måste Sverige få ordning på skyttet.
  Vapnet: Kim Källströms vänsterkanon.Vilken blaska vinner?

Place your bets Gentlemen

/Kennü


I natt jag drömde...

Vaknade till, kallsvettig och slak.
Drömde att jag var på ett köpcentra av något slag, där fröken Beyonce uppträdde. Som ett publikfriande inslag satte sig sångerskan i mitt knä och sjöng en bit. Dock märkte jag en krystad min, samt de välkännda tecknen för en kommande smygfis. När väl den mörka skönheten släppte den lille smygaren följdes den av en flod av brunt guld. Världspressen gottade sig i detta, och på all världens skvallerblaskor syntes mitt nerbajsade sköte, samt en gråtande (fd.) världstjärna.

Good times

bajs
/joel

WEEEDU

Nehepp. Dum är man som hoppas på sprudlande inledning på VM. Mer eller mindre slagna av ett paradis. Jahapp.


" When first-time visitors come to the Caribbean, they may expect to find a laid-back paradise of pina coladas and poolsides. Trinidad challenges the status quo; breaks the mold. You can chart your own adventure with our help of course, and discover the unexpected with a vast choice of festivals, fun events and a host of other adrenaline-generating activities."bajs

/joel


Jag är inte orolig... Sverige vinner mot Paraguay med 2-1 och får sedan stryk av England. I åttondelen så får de dock storstryk och VM-historian är över. Men det gör inget... för det är suveränt väder och ölen är godare än vanligt. Gillar inte att Pressen använder ord som fiasko och nederlag. Sverige skapar endå 6-7 riktigt bra avslut. Med turen på sin sida hade det kunna bli åtmistone 4-0. Kollar man på Englands match så är det ett riktigt flyt-mål av "Bäckman" som avgör. Hade Sverige haft en gnutta av den turen hade matchen sett helt annorluna ut. Töm tarmen och ta nya tag. Vissa av spelarna hade helt enkelt för mycket avföring i systemet för att kunna ge gärnet. Det enda sättet att gå till botten med denna "förlust" är att analysera bajset.

/Kennü
PS: Jag vill ha samma backslick som den Mexikanska domaren i Eng-Para matchen.

Det är svenska flaggans dag..

...och den enda som sjunger det är jag.

Idag är Kronprinsessan i stan också. Men jag prioriterar damfotboll. Mer pinglor på så vis.

/joel

Busted Mr Drakenfisk

I jakten på snuskiga detaljer om mina vänner har jag hittat ett guldkorn.....

http://www.ix.nu/profile/308192/


Erik aka. Fiskfan har tydligen lagt ut en annons med tillhörande bild!
Snyggt försök att skriva på Norska! Den bluffen går vi inte på. Nicket stämmer, åldern stämmer och kolla intressen!

Telesex
Chatt
Fetisch
Vänskap
Analsex
1-on-1
Par
Tjejer

Hade det stått med tonårspojkar så hade det varit ännu tydligare!

Håll er väl, jag gräver fram detaljer om er alla!

/Kennü

Pennybridge

Så sitter man då här i det vilda Örebro med en kall pilsner i handen och väntar på att grillglöden skall lägga sig. Good times!

/joel