Torsen Flinck har kiss & bajs-humor?

Flinck bröt ihop av bajs-scenen

http://www.expressen.se/index.jsp?a=177555


Bröt ihop? Är det inte det man gör när man garvar.... så att man bryter ihop.

Han måste ha en fantastiskt omogen humor den mannen.

Sen får han morfin? Det får aldrig jag när jag bajsar i duschen...

/Kennü

Högtalare och mobiltelefon

Jag har funderat på detta rätt länge nu utan att bli mycket klokare.

Varför låter det "diggili-diggili-diggili-digg-bzzzzzzzzzz" i högtalarna i bilen eller stereon när det ringer i mobilen?

Skulle du vara intresserad av en mobiltelefon som avger ett betydligt mildare och harmoniskare ljud. T.ex. en melodi eller något sånt? Jag tror att jag har en affärsidé på gång.

/Kennü 

Fruktansvärd Ågren!

Jag har gjort något jag aldrig trodde att jag skulle göra, och jag skäms som en hund!
En sådan fruktansvärt ågren! Missär och olycka! Så här dagen efter känns det ännu värre! Jag vill duscha i kallvatten och skubba mig med en rotborste! Eller kanske till och med en stålborste.

Igår var det ett av de fruktansvärt pinsamma och dåliga ordleks programmen på TV. Man zappar förbi och ser direkt vilket ordet de söker är och endå traglar den totalt okompetenda programledaren (gärna en gammal dokusåpakändis) att man skall fortsätta ringa in för att ingen har kommit på det rätta svaret. Denna gång var det en genombögig programledare på 6:an som såg uppgiven ut så jag zappade inte vidare. (Inte för att han såg genombögig ut utan för att han såg uppgiven ut). Det visade sig att det hade ringt 7 stycken arbetslösa stackare som hade gissat fel och programtiden började tydligen ta slut. Man skulle gissa på 8 ord som hade ordet hund framför sig. Programledaren hade börjat ge första bokstäver i orden för att det skulle bli lättare och hade dessutom fuskat lite.

TV6 är en nystartad kanal och har tydligen ingen imponerade budget till sina ordleksprogram så istället för en flashig datorskärmvägg så hade de en stor papp-skylt som såg ut att vara gjort av dagiset hjorten. Dessutom använde de sig av låssassedlar som såg ut att ha blivit inscannad av en handscanner och utskriven på en gammal Canon Bubblejet skrivare.

Programledaren hade i sin desperation "råkat" petat iväg låssaspengarna så att en del av den andra bokstaven i ordet syntes. Trots detta så ringde alkis efter alkis in och gissade fel. När en kärring hade kommit fram två gånger tänkte jag, vaffan! Är det så få som ringer att samma person kommer fram hur många gånger som helst? Ordet skulle altså börja på hund och första bokstaven i det andra ordet var p, plus att man såg en del av den tredje bokstaven som var s. Det kunde altså bara vara hundpsykolog som var ordet.

Innan jag hann ingripa så hade min dumjävla högerhand (inget mer onani för dig schlyna) greppat telefonen och slagit det svindyra nummret som bara arbetslösa och alkisar ringer. I luren hör jag, "Tack för ditt samtal. Du har tyvärr inte blivit utvald denna gång".

Skammen sköljde över mig och jag fick en känsla av illamående i kroppen. Jag kände mig dels lurad och dels som att jag hade begått ett alvarligt brott. Som en blandning av en kille som har fått med sig en supersnygg brud hem och det visar sig att "hon" har större penis än sig själv, och en pedofil med samvete.

Jag kan åtminstone trösta mig med att om TV6 investerar i en stor datorskärmvägg att köra sina fåniga ordleksprogram på, så har jag bidragit med en 10 000 del av denna med mina 9,65.

Fall inte för frestelsen mina vänner

/Kennü

Varning för tropiken

Flytta aldrig ner söder om ekvatorn. (Ekvatorn går vid Karlstad enl. Magnus, stormogulen)*
*Allt norr om ekvatorn är polarland med permafrost

Det är storm, spöregn, lite hagel och framförallt strålande sol. Hur skall kroppen kunna ställa in sig när vädergudarna kastar alla möjliga väder på en samtidigt? Man vet inte om man skall ha regnställ, skoteroverall eller shorts. Galna väder här nere i Alingby som får en att göra dumma saker som att sumpa chansen till splitter ny tjänstebil, kraftig lönehöjning och delägarskap. Eller så är det för att man är för mycket nörd för sitt eget bästa.

Nya planer för sommaren dock! Fem veckor sammanhängande semester, fyllda med granved, eld, tjuvfiske, bastu, öl, Joels mage, flotte, Olows avsaknade förhud, folköl, kanot, vinströmmar, klipporna, starköl, segling, flotte, inte Rolling Stones för det blev inställt, Kilkenny, födelsedag, manlig kärlek, våld, knivar, Staropramen och gädda. Tänkte skriva moped och tjuvrökning också, men jag har ingen moped och gillar inte att röka. Undrar vad som hände med tandemcykeln.

Nu ska jag gå på toa och odla skägg/surfa Britney Spears. Sen skall jag pallra mig hem från jobbet och fira Kristiflygare.

...det är nog bäst för alla parter....

/Kennü, Kenny, Conny, Kenneth, Kent, Kennrad, Kennart, Kennybennyhill, Nelson, Kennsman

Sjuk much eyy?

Fy och fis. Tycker inte alls om att ha feber. 3 dagar har jag skakat runt som ett kolli nu. Nån som vill köpa snor? Har så det räcker till och blir över.

Tänkte gaska upp mig med en bild.

/joel

Galenskaper

Den runde och korven./joel

Äventyr

I helgen bedrevs så kallade "IRL Adventures" i min stuga i skogen. Bilder kan komma att dyka upp på Yngwies lead singer Tony Friberg, med korv i mun. Good times.

/joel

Ett tips

Somna aldrig på nattbussen, hur "med i leken" du än tror att du är. Kan resultera i terrängpromenad.

Dessutom måste jag bojkotta Earl. Vaaaarför måste
kött informera mig om att jason lee är scientolog? VAAARFÖR??!?!


/joel


Ölmage

Haha fin pryl


/joel

Haha bajs !

Det var löst idag. Kanske för att jag äntligen är ledig några dagar, så alla stressbajsblockeringar släppte.

Nu skall jag hålla konsistensen igång, med hjälp av tacotacoburritoburritoo!

För er som missat senaste säsongen av SP..
http://mrtwig.net


/joel

Kött i bajsbranchen!

Efter research och grävande jounalistik har det avslöjats. Mr Kött är inte bara medlem i den svarta hårdrocksmassan, han har även barnasinnet kvar.

Klicka på denna länk.

Om du uppdaterar sidan så slumpar Kocken citat som:
"Många av våra rätter innehåller Kött"
"Nu måste jag gå, köttgrottan väntar"

Du kan även få en hel del spännande recept, såsom Amerikansk köttgrotta.

Sidan i sig är otroligt givande. Jag ger den 5 kringlor av 5 möjliga


Ett smakprov på en av produkterna som de har konstruerat och distrubierar är denna "Breath Fresh"

Breath Fresh
Vid brand i lägenheten så kan den nödställde personen fortfarande få friskluft genom avloppsstammen bakom vattenlåset med toalettsnorkeln "Breath Fresh" (FIGURE 1).
Snorkeln är nu ungdomligt designad med ett tandbett. Grön är den för att man lätt ska kunna se den även i mörker. Den nya snorkeln tillåter även att man använder avloppsstammen som en såkallad "snabbtelefon"; man får då möjlighet från brandkårens sida att kommunicera med den nödställde via avloppet mellan vånigar.

Innovativt! Tänk om man kläckte den idén som UF företagare.

Surfa in på http://bajshoroskop.se och förkovra er som små svampar som suger vatten.

Trevlig kväll

/Kennü

Att grilla

Lördag. Solen skiner. Har öl i kylen. Vad att göra? GRILLA?!?

WEEEDUUU! Blinte nöö dä ä.

Jobba helg suger surfis som en nunna på en präst.


bajs
/joel

Bajs

Bajs
En kringla till dig!

Jag försökte få med den i det officiella Clipart Biblioteket, men MS är svåra. Svåra som fan.

/Kennü


Huhu
sjab


/joel

Damfotboll

Då var hemmapremiären avklarad. Bedrövligt spel, men vinst trots allt för SDFF

En i övrigt lung helg. Inga smällare, ingren brasa. Bajs av lagom konsistens.

puss på alla rosa delar

/joel