Resebajs

Jag har varit i eStockholmo i 7 dagar och levt ett osunt leverne. Den officiella anledningen var utbildning, men det är känt sedan länge att det är en omöjlig uppgift att banka in något nytt i min arma hjärna. Det är nog därför jag inte har utvecklats något sedan 15års åldern.

Som sanna arbetare från Majorna så behöver jag väl inte berätta att vi gjorde några besök i Stockholms arbetarkvarter,
Stureplan. Vi körde så klart alla snygga moves vi kunde. Blev an del skumpa och annat gott som sig bör.

Under mina senaste vistelser utanför Göteborg så har jag gjort en fascinerande upptäckt. Mina pruttar och toalettbesök får en helt annan doft så fort jag befinner mig på en annan ort i mer än två dagar. Att sina egna fisar luktar mest mys och kel har nog alla upplevt, men när utsläppen byter doft till att lukta ”någon annans” så är dom inte trevliga längre.

Tidigare har jag trott att fenomenet uppstod av den överdriva konsumtionen av alkohol som brukar förtäras vid utbildningsresor, men denna gång höll vi oss hyffsat städade (till en början åtminstone). Trots detta så började jag att släppa personlighetskluvna fisar redan på dag två. Efter att orättvist anklagat min kollega vid ett flertal tillfällen så upptäckte jag att det var mina egna föroreningar som stack i näsan. Jag analyserade kosten och kom fram till att jag käkade samma skräpmat som jag äter på hemmaplan. Samma skräpmat som förövrigt är anledningen till min smalfeta* kroppshydda.

*Jag lånade ditt ord Joel

Gällande bajset så var konsistensen och färgskiftningarna var även dem samma som hemma. Efter några kvällars festande så kom de klassiska dagenefter fisarna, som är så härliga att släppa av utomhus. Ni vet dem som får stjerthalvorna att fladdra och låta som en traktor och som sprider en otrolig mängd varm gas ner i byxbenen. Underbara en kall dag. Den enda skillnaden denna gång var att stanken var outhärdlig. Det luktade som att ett mellanstort djur hade krupit upp där bak och självdött. Vid ett flertal tillfällen var jag tvungen att gå på toaletten och kontrollera att jag inte hade lagt en teskedsstor present i jarlingarna.

Tack och lov så var det lösa skott vid samtliga tillfällen.

Alla förklaringar till varför lukten förändras vid vistelse på annan ort tackar vi särskilt för. Om någon har upplevt detta under en längre period så vill vi gärna veta om man till slut vänjer sig vid doften. Donationer till forskningen kan sättas in på vårt postgironummer. Självklart så presenterar vi alla donatorer på en speciell sida med mat-tema.

/Kennü

PS: Jag såg djurgården i Globen. Grattis till segern Joel.

Två shock-sites, kudos till Boris Baggins:
http://thewillpower.org/
http://blink-182.com/

En gammal goding med ny adress:
http://www.wowomg.com/


Kommentarer
Postat av: Joel

Aaaaaah bajs.blogg.se landmark.

Vad gäller aklimatiserande av fisdoft: Jag upplever det främst vid besök i Olowz spawn i Voxna. Jag kan fisa bubbel-rum i weeks. Good times! Hoppas att jag (och olowz!?) kan åka ner och adoptera fisdoft asap.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback