Varning för tropiken

Flytta aldrig ner söder om ekvatorn. (Ekvatorn går vid Karlstad enl. Magnus, stormogulen)*
*Allt norr om ekvatorn är polarland med permafrost

Det är storm, spöregn, lite hagel och framförallt strålande sol. Hur skall kroppen kunna ställa in sig när vädergudarna kastar alla möjliga väder på en samtidigt? Man vet inte om man skall ha regnställ, skoteroverall eller shorts. Galna väder här nere i Alingby som får en att göra dumma saker som att sumpa chansen till splitter ny tjänstebil, kraftig lönehöjning och delägarskap. Eller så är det för att man är för mycket nörd för sitt eget bästa.

Nya planer för sommaren dock! Fem veckor sammanhängande semester, fyllda med granved, eld, tjuvfiske, bastu, öl, Joels mage, flotte, Olows avsaknade förhud, folköl, kanot, vinströmmar, klipporna, starköl, segling, flotte, inte Rolling Stones för det blev inställt, Kilkenny, födelsedag, manlig kärlek, våld, knivar, Staropramen och gädda. Tänkte skriva moped och tjuvrökning också, men jag har ingen moped och gillar inte att röka. Undrar vad som hände med tandemcykeln.

Nu ska jag gå på toa och odla skägg/surfa Britney Spears. Sen skall jag pallra mig hem från jobbet och fira Kristiflygare.

...det är nog bäst för alla parter....

/Kennü, Kenny, Conny, Kenneth, Kent, Kennrad, Kennart, Kennybennyhill, Nelson, Kennsman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback