Läsarfråga

Postat av: Kött

Kära Bajs-bloggen.
Jag sitter här med en måttlig förstoppning. Försöker lösa det med stora mängder dåligt kaffe, men inte ens det hjälper. Ska jag helt enkelt sätta mig och vänta tills ringen och hela tarmpaketet domnar av? Kanske släpper det på då.Bäste Kött

Din åkomma kan lätt beskrivas som överdriven konsumtion av penis i anus. Vi på bloggen vill på inget sätt klanka ner på er homosexuella och behandlar era frågor med samma seriösa infallsvinkel som vi gör med människors.

Den bästa lösningen i alla situationer i livet kan kortfattas med "Anfall är bästa försvar". Du bör prata med din partner/partners och kanske föreslå en förändring i ert sexliv. Ett förhållande handlar om att ge och ta så det  kanske är tid för dig att också få börja smälla på. Om din partner/partners inte är villiga att ta denna diskussion så bör du kontakta en vuxen. T.ex. en fritidsledare eller din chef.

Det är alltid enkelt att vara efterklok... Nu sitter du där med ett pulserande anus och en stor bajspropp i tarmen. Det bästa råd vi kan ge dig är att fatta laptopen, placera dina bleka skinkor på muggen, blogga en stund, fundera på livet och innan du vet ordet av så bör du ha släppt ditt pansarskott i porslinet.

Vi rekomenderar sällan kemiska och medicinska lösningar, men är din tarm allt för överansträngd så kan du bli tvungen nyttja det tunga artilleriet.

Bomba en ask Leijona Terva Lakritsi Pastilla så kommer du inte bara få en välsmort och sammetslen tarm, du kommer även att få en Karl-Alfred erektion, hår på bröstet, snus-tänder och en ljuv doft av tjära svävande runt dig likt en aura. Dessa kan ej införskaffas på apotek p.g.a. sin starkt beroendeframkallande effekt, så se fram emot en Finlandskryssning!

Teeerva

Lev väl Kött

/bajs.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback