Lasange

I dag sitter jag på "random insdutri" och låssas vara upptagen medans jag bloggar på den röda bloggen med mat-tema.

Appropå mat så käkade jag i matsalen med de andra arbetarna på industrin i dag. Jag beställde Lasange och hade inga större förväntningar. När jag fick maten så var det en redig rallar-portion som fru mat-tant lastade på. Det var en fyrkantig kub med gråaktigt utseende som serverades. Nästan som att dom hade mixat ett självdött djur som legat i vatten några dagar och sedan blandat i gelatin. Dessutom var den stor som en halv big-pac låda.

Trots att det verkade som att de hade blandat i curry och kanel så smakade den förträffligt bra. Jag brukar sällan vara liten i maten, men denna gång fick jag ta-mig-fan kämpa som ett djur. Jag tror att de stora grova industri-arbetarna fnissade åt nörden som inte kunde klämma i sig en liten barnportion med lasange utan att pusta, frusta och ojja sig som efter ett maraton.

Efter käket så insåg jag hur industriarbetare kan äta så mycket... Dom skiter mycket!

Jag hade kämpat i mig nästan hela den grå mat-kuben och kände hur sanitetsanläggningen lockade min tarm. Alltid skönt att lätta ankar efter man smällt i sig en rejäl portion så jag styrde kosan med bestämda steg mot närmaste klosett.

När jag klev in i förmaket till bajs-båset så möttes jag av en påträngande, nästan fruktig doft som slog emot mitt luktsinne. Jag stålsatte mig, andades genom munnen, kvävde kväljningarna och steg in i båset. När jag lyfte på locket så väntade där en överraskning som till en början chockade mig, men senare växlades till en känsla av att vara väldigt liten.

Jag bajsar ofta. Nästan hela tiden. Jag bajjar fan oftast i hela världen. Innan upplevelsen på dasset efter lunchen i dag så skulle jag nog klassa mig som en av de bättre bajsarna som går i ett par skor.

Det som mötte mig var ett industriarbetar exkrement av oanade proportioner. Om jag ska uppskatta så låg där säkert 1,5 kilo bajs med en färg som påminnde starkt om Lasangen jag några minuter tidigare hade frossat i mig. Jag är osäker på om personen före mig helt enkelt struntade i att spola för att denne insåg att toaletten hade fått lite mer än den gapat efter, eller om kreatören lämnade sitt mästerverk för andra att uppleva och imponeras av. Allt jag vet är att industriarbetare äter mycket, skiter mycket och kan omöjligt glömma att spola efter att ha släppt en gödselhög stor som en halv människoavkomma.

För att inte väcka några traumatiska minnen så dröjer det nog innan jag beställer Lasange igen.

// Kennü

Kommentarer
Postat av: John

Haha! Exakt detta var ja med om för några dagar sedan. Fast på ett tåg. Det såg inte ut som Lasange.. Mer som BAJS!

Postat av: Kennü

Lasange is the shit!

2008-11-15 @ 12:55:02
URL: http://bajs.blogg.se/
Postat av: malin

du förgyllde just min dag<3 angående majsmästaren, jag tror minsann att jag bajsar mycket mer än avd du gör. godkväll.

2008-11-15 @ 16:22:52
URL: http://dumbom.blogspot.com
Postat av: karre

hahaha överlägsen blogg :D keep on going!

2008-11-15 @ 17:45:45
Postat av: Pinky

hur gammal är du? fem eller? att du är 27 tror jag ju inte en sekund på! Kallar din blogg bajs.blogg.se och har kategorin snigelspår och ollningar som standardkateogri... Väx upp! Act your age!

2008-11-21 @ 21:28:06
URL: http://piinkys.blogg.se/
Postat av: Joel

MEN OJ FÖRLÅT

2008-11-21 @ 23:45:36
URL: http://bajs.blogg.se/
Postat av: Kennü

Shit J-Man. Nu får vi inte stora journalistpriset i år heller. Nedrans att dessa mogna 16:åringar skall se ner på oss för vår underlägsna psykiska mognad.Pinky.. Hur tänkte du med ditt nick? Hört talas om "man ska inte kasta sten i glashus"?// Bajsy

2008-11-22 @ 19:56:15
URL: http://bajs.blogg.se/
Postat av: Stefan

Här är det nog en blogg som är i min smak. Det tar 20 minuter innan all mat kommer ner i magsäken och ungefär 1-2 dagar innan man får åt det. Läste jag på gymnasiet i alla fall. Om man inte äter någonting man är allergisk mot.

2008-11-24 @ 00:46:23
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: Hans

intressant, besök gärna min blogg för en kontrast. tack för trevlig läsning. underhållande om inte annat.

2008-11-26 @ 00:39:18
URL: http://tankaromverkligheten.blogspot.com
Postat av: KungErik

Kennü, man ska inte heller kasta glas i stenhus... det är också ganska dumt...Angående Pinkys inlägg så kommer hon nog snart vakna till, man kan inte förneka att man bajsar hur länge som helst...

2008-11-26 @ 09:59:22
URL: http://xfestival.blogg.se/
Postat av: Pinky

Kennü: Om du hade brytt dig om att kolla min blogg så hade du fatta mitt nick! Smeknamn som jag fick av kompisar, jag tvivlar på att du fick smeknamnet bajs av dina kompisar, och om du fick det, jaa du, då vet jag inte vad jag ska säga om dom, då är dom lika omogna som du helt enkelt

2008-11-26 @ 19:13:50
URL: http://piinkys.blogg.se/
Postat av: KungErik

Piinky, om du hade läst den här bloggen så kanske du hade insett ett och annat, kanske att det faktiskt är ett par dårar som driver den och att dom verkar lite efterblivna, något jag kan intyga...Så kom inte och säg att Conny inte vet något för han inte läst din blogg då du inte verkar ha läst denna blogg.För övrigt önskar jag dig en trevlig dag och att du tittar tillbaka hit och skrattar lite gott, som många andra gör.

Ta inte livet så hår, se ironi och humor i mycket...Lev väl och skratta mer.Conny/Kennü/kent: Blev du sårad nu så tröstar jag dig mer än gärna...

Joäl: Är du ledsen så vet jag att det beror på er finansiella kris och inget annat så dig tröstar jag då inte :)

2008-11-27 @ 12:59:45
URL: http://xfestival.blogg.se/
Postat av: Joel

Jag är nybajsad så mig går det ingen nöd på. Rekonstruktion ftw!

2008-11-28 @ 23:09:52
URL: http://bajs.blogg.se/
Postat av: Carro

ÅÅÅH, ja bara ääälskar bajs. att kolla om det fanns en blogg med namnet bajs.blogg.se va bara en självklarhet för mej!

2008-12-04 @ 22:06:28
URL: http://sepekudden.blogg.se/
Postat av: Anonym

att bajs kan bli en sån stor sak, det är bara gammal mat utan näring som kommer ut kroppen.

så farligt är det inte. om du kennü, joel eller vad du heter tycker om dt e de väll bra att man har hittata ngt att skriva som man tkr e kul.

pinky å alla andra låt folk skriva om sånt dom gillar, bajsbloggaren tycker kanske ni e helknasiga som skriver om erat liv, vem bryr sig?

2008-12-28 @ 19:09:39
URL: http://typannies.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kolla gärna in min nya blogg :)

2009-01-13 @ 18:16:16
URL: http://nessii.blogg.se/
Postat av: Anonym

"ett snabbt svep över krysset".. haha.

2009-07-14 @ 19:29:32
Postat av: XYXX

Ramlar in på din blogg och dör. Det här måste vara någonting av det bästa jag läst någonsin. Nog för att jag tycker att jag driver en seriös avföringsblogg, men det här är fan genialt!

2009-07-28 @ 18:45:48
URL: http://anusrapport.blogspot.com/
Postat av: Bajs Mannen!

Hej! Det är Bajs Mannen som talar och varför har du en blogg som heter bajs.blogg.se? Det låter lite konstigt! Så du kanske borde byta namn på bloggen! Postat av: Bajs Mannen!

2010-01-24 @ 11:13:32
URL: http://sompelle.blogg.se/
Postat av: bajs

RD i en toalett

2010-05-07 @ 15:15:16
Postat av: becka

HAHAHAH

asso din blogg är så jävla kul !

2010-12-04 @ 19:03:34
URL: http://litefinare.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback