Mäktig jäsningsprocess

Öl och mat och öl till klockan alldeles för sent på en tisdagskväll leder till en mäktig jäsningsprocess i kistan. Detta har jag fått uppleva i morse. Dagenefter Öl-pruttar är ett fenomen som få kan förklara. Det som skiljer dem från vanliga pruttar är att man själv tycker att de luktar illa. Jag har lagt ett antal segdragna blöddriga pruttar som med största sannorlikhet lämmnar spår i kalsongerna. Dom inleds med en svidande känsla som mynnar ut i en varm gasridå som är så massiv och tät att man föreställer sig att den lägger sig som en tunn hinna på kringliggande möblemang och kollegor.

Det värsta med dagenefter pruttar är att det gör ont att hålla dem inne. Man kallsvettas lite och får en ihållande magknip. Självfallet så hade vi möte med en stor kund i ett tidigt stadium av samarbete klockan 09:00. Under denna period verkar gasproduktionen vara som störst. Magmisshandel på högnivå!

Efter samtal med
Erik så fastslog vi att ölpruttar är så massiva och påträngande att varje prutt skall betraktas som en egen livsform eller individ. Vi funderade på att namnge varje ölprutt med ett kvinnonamn i bokstavsordning, som man brukar göra med orkaner. Vi fick dock överge projektet då fröken Olinda smet ut mellan skinkorna. Alfabetet räcker helt enkels inte ens till en förmiddag. Vi kanske får namnge dom efter världens huvudstäder eller något.

Lev väl

Kennü

Kommentarer
Postat av: Joel

Jag tror jag nyss skapade Paris.

Postat av: KungErik

Beirut här...

2006-04-26 @ 14:09:32
URL: http://fiskfan.blogg.se
Postat av: Kennü

Katmandu

2006-04-26 @ 14:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback